میانگین غلظت نیترات در هندوانه‌های کشور کمتر از ۱۰ میلی‌گرم بر کیلوگرم

میانگین غلظت نیترات در هندوانه‌های کشور کمتر از ۱۰ میلی‌گرم بر کیلوگرم

مدیرکل دفتر سبزی‌ها و گیاهان جالیزی وزارت جهاد کشاورزی گفت: بر اساس مطالعه موسسه تحقیقات آب و خاک میانگین غلظت نیترات در هندوانه‌های کشور کمتر از ۱۰ میلی‌گرم بر کیلوگرم است.

به گزارش اقتصاد کشور به نقل از خبرگزاری مهر ، حسین اصغری، مدیرکل دفتر سبزی‌ها و گیاهان جالیزی وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه حد مجاز باقیمانده نیترات در هندوانه در ایران و روسیه معادل ۶۰ میلی‌گرم در کیلوگرم است، افزود: هندوانه اینکه نشان می‌دهند مشخص نیست از ایران رفته باشد که این موضوع خود مورد سوال است.
وی افزود: روسیه به دلیل عدم تولید کافی از کشورهای مختلفی هندوانه وارد می‌کند ضمن آنکه سنجش نیترات باید از قسمت خوراکی هندوانه صورت بگیرد و نه از پوست آن، اگر چه دستگاه مورد استفاده هم اصلاً دقیق نیست.
اصغری ادامه داد: بر اساس مطالعه‌ای که مؤسسه تحقیقات خاک و آب کشور انجام داده، میانگین غلظت نیترات در هندوانه‌های تولیدی ایران کمتر از ۱۰ میلی‌گرم در کیلوگرم است. این نتیجه از نمونه‌برداری ۴۳۳ نمونه هندوانه از استان‌های اصلی تولید کننده این محصول به دست آمده است.
Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print

لینک کوتاه خبر:

https://eghtesadekeshvar.ir/?p=30611

اخبار مرتبط:

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

  • پربازدیدترین ها
  • داغ ترین ها

پربحث ترین ها

تصویر روز:

پیشنهادی: