آمادگی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای نقش‌آفرینی در توسعه دیپلماسی اقتصادی و رشد صادرات غیرنفتی

مرتضوی در گردهمایی رؤسای نمایندگی‌های ایران در خارج از کشور مطرح کرد؛

آمادگی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای نقش‌آفرینی در توسعه دیپلماسی اقتصادی و رشد صادرات غیرنفتی

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: با توجه به ظرفیت‌های تولیدی در اختیار، بسته‌های سرمایه‌گذاری ویژه‌ای برای جلب مشارکت سرمایه‌گذاران خارجی در شرکت‌های تابعه طراحی شده که در حوزه دیپلماسی اقتصادی می‌توان به آن توجه کرد.

به گزارش اقتصاد کشور به نقل از مرکز روابط‌عمومی و امور بین‌الملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، «سیدصولت مرتضوی» در گردهمایی رؤسای نمایندگی‌های جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور با عنوان «نظم جهانی در حال ظهور؛ نقش‌آفرینی جمهوری اسلامی ایران» اظهار داشت: رویکرد توسعه اقتصادی کشور بر مردمی‌سازی و دستیابی به سهم ۲۵ درصدی تعاون از اقتصاد کشور دنبال می‌شود.
وی با تأکید بر رویکردهای تحولی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در برنامه هفتم توسعه و تدوین چشم‌انداز رشد تولید و رونق اشتغال، افزود: وزارت کار در تولید ناخالص داخلی کشور سهم مهمی دارد و می‌تواند با توجه به شرکت‌های گسترده ذیل ۵ صندوق بازنشستگی و سازمان تأمین اجتماعی در رشد صادرات و تأمین نیاز کشورهای مختلف نقش‌آفرین باشد.
مرتضوی به سهم شرکت‌های تابعه در تولید دارو، فعالیت در حوزه فولاد، معادن، کشاورزی، گردشگری و حمل‌و‌نقل اشاره کرد و گفت: بخش عظیمی از تولید حوزه پتروشیمی کشور نیز در ذیل صندوق‌های بازنشستگی ما رقم می‌خورد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از آمادگی این وزارتخانه برای اثرگذاری در رشد صادرات غیر‌نفتی خبر داد و افزود: بسته‌های سرمایه‌گذاری ویژه‌ای نیز برای جلب سرمایه‌گذاران خارجی در شرکت‌های تابعه طراحی شده که در حوزه دیپلماسی خارجی می‌توان به آن توجه کرد.
وی بر آمادگی برای ارتقای بخش نمایندگان کار جمهوری اسلامی ایران در کشورهای مختلف تأکید کرد و گفت: آماده همکاری در تبادل دانش و مهارت در حوزه آموزش‌های فنی‌و‌حرفه‌ای نیز هستیم.
«مهدی صفری» معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امورخارجه نیز در این نشست با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص تجارت خارجی و جذب سرمایه و همچنین تأکیدات رئیس‌جمهور محترم بر اهمیت دیپلماسی اقتصادی، موضوعاتی مانند ارز‌آوری برای کشور، ایجاد اشتغال، مسأله واردات و صادرات، انتقال تکنولوژی، ترانزیت، صادرات کالاهای دانش‌بنیان و دیگر حوزه‌های دارای اولویت در بخش اقتصادی را تبیین و از پیگیری سفرا و رؤسای نمایندگی‌های برای ارتقای این موضوعات قدردانی کرد.
در این نشست بر ارتقای راهبردهای اقتصاد مقاومتی در حوزه دیپلماسی اقتصادی، اهتمام و تمرکز بیشتر بر بخش انرژی، پیگیری برگزاری کمیسیون‌های مشترک در سال ۱۴۰۲ و استفاده از ظرفیت سازمان‌های منطقه‌ای و جهانی در این حوزه تأکید شد.
سفرا و رؤسای نمایندگی‌های جمهوری اسلامی در خارج از کشور نیز در این نشست، نظرات تخصصی خود را در خصوص ارتقای دیپلماسی اقتصادی و تجارت خارجی مطرح و برای مقابله با چالش ها و مشکلات پیش‌روی این حوزه، هم‌اندیشی کردند.
Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print

لینک کوتاه خبر:

https://eghtesadekeshvar.ir/?p=11025

اخبار مرتبط:

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

  • پربازدیدترین ها
  • داغ ترین ها

پربحث ترین ها

تصویر روز:

پیشنهادی: