ایران شانزدهمین صادرکننده بزرگ فولاد جهان

مدیر برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه گذاری ایمیدرو گفت: ایران در سال ۲۰۲۲ با صادرات هفت میلیون تن چدن، فولاد خام و غیره، در مکان شانزدهم بزرگترین صادرکنندگان فولاد جهان قرار گرفت.

«امیر صباغ» اظهار داشت: ایران در سال ۲۰۲۱ میلادی نیز صادرات ۶.۹ میلیون تنی فولاد به ثبت رسانیده بود که امسال از این نظر رشد داشته است.

این مسوول ایمیدرو با اشاره به صادرات فولاد ایران و دیگر کشورها در سال ۲۰۲۲ افزود: تجارت جهانی فولاد در سال جاری افت ۱۵درصدی سالیانه داشته و به ۲۸۸ میلیون تن رسیده است.

وی بیان‌داشت: صادرات ترکیه ۱۶ میلیون تن فولاد یا ۲.۳ برابر ایران است که عموما به مقاصد اروپا و شمال آفریقا حمل می‌شود.

صباغ ادامه‌داد: صادرات فولاد روسیه از ۳۰ به حدود ۲۰ میلیون تن کاهش یافته و همچنان ۲.۸ برابر ایران است.

وی گفت: صادرات کل زنجیره فولاد از نقطه چدن به شمش فولاد و شامل محصولات پایین نوردی و پایین دست لوله و پروفیل و مفتول و محصولات فلزی در سال جاری ۹.۶ میلیون تن تا ۱۰ میلیون تن برآورد می‌شود.

بر اساس این گزارش، چین با ۶۷ میلیون تن، ژاپن با ۲۸.۷ میلیون تن، کره‌جنوبی با ۲۳.۲ میلیون تن، روسیه با ۲۰ میلیون تن و آلمان با ۱۹.۵ میلیون تن، پنج صادرکننده بزرگ فولاد در سال ۲۰۲۲ بودند.

منبع خبر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پربازدیدترین ها

خرید تضمینی گندم در مازندران به ۶۳ هزار تن رسید مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران از تداوم پرداخت مطالبات گندمکاران خبر داد و گفت: خرید تضمینی گندم در استان اکنون از ۶۳ هزار تن فراتر رفته است. به گزارش بازار، سید محمد جعفری روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگاران با بیان اینکه روند خرید تضمینی گندم در مازندران همزمان با پرداخت بخشی از مطالبات کشاورزان ادامه دارد، گفت: تاکنون بیش از ۶۳ هزار و ۴۰۰ تن گندم از تولیدکنندگان استان خریداری شده است. وی با اشاره به اجرای مرحله دوم پرداخت مطالبات گندمکاران اظهار کرد: کشاورزانی که تا ۲۰ خرداد محصول مازاد خود را به مراکز خرید تضمینی تحویل داده‌اند، در این مرحله بخشی از مطالبات خود را دریافت کرده‌اند و حدود ۴۰ درصد مطالبات این گروه تاکنون پرداخت شده است. این مقام مسوول میزان وجوه واریزی به حساب گندمکاران مازندران را ۲ هزار و ۷۳۹ میلیارد ریال اعلام کرد و افزود: پرداخت باقیمانده مطالبات نیز پس از تأمین اعتبارات از سوی دولت انجام خواهد شد. جعفری با بیان اینکه برداشت گندم در دشت‌های استان به پایان رسیده است، گفت: با آغاز برداشت در مناطق کوهستانی، مراکز خرید تضمینی همچنان فعال هستند و محصول کشاورزان را با رعایت ضوابط و استانداردهای تعیین‌شده تحویل می‌گیرند. مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران با تأکید بر نقش گندمکاران در تأمین نیاز کشور، از همکاری کشاورزان، مراکز خرید تضمینی، شبکه تعاون روستایی و سایر دستگاه‌های مرتبط قدردانی کرد و ابراز امیدواری کرد روند خرید و تسویه مطالبات با تأمین اعتبارات مورد نیاز، بدون وقفه ادامه یابد.