مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری تأمین اجتماعی (شستا) از جذب سرمایهگذاری در بخشهای تولیدی کشور خبر داد و گفت: در صورت فراهم شدن تأمین مالی از بازار پولی و مالی کشور، اولویت توسعه بخش نفت، گاز، پتروشیمی، دارو، معدن و حوزه دیجیتال را داریم.
ابراهیم بازیان گزارشی از فعالیتهای شستا در دولت سیزدهم ارائه کرد و اظهار داشت: امروز ضروریترین مساله کشور رشد تولید و اقتصاد است که بدون سرمایهگذاری انجام نمیشود؛ در این زمینه باید برنامهریزی کنیم تا سرمایههای سرگردان را به سمت تولید سوق دهیم.
وی افزود: یکی از مشکلهایی که در مجموعه شرکتهای زیرمجموعه وزارت کار داریم وجود سرمایههای سرگردان است که باید با یکپارچهسازی سرمایهها به دنبال افزایش سرمایه و تزریق در بخش تولید باشیم.
مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری تأمین اجتماعی عنوان کرد: سرمایهگذاری در یک دوره پنجساله سود را بیش از ۵ برابر افزایش میدهد که نیاز یک افق محیا برای توسعه در حوزه سرمایهگذاری هستیم.
بازیان با بیان اینکه شرکت شستا باهدف سرمایهگذاری به بازنشستگان تعلق دارد، گفت: درصدد هستیم تا با ایجاد ارزشافزوده، ذخایر بازنشستگان و بین نسلی را افزایش دهیم.
وی تأکید کرد: وظیفه ما در هلدینگها و شرکتها، حفظ، ارتقا و رونق تولید با تکیهبر تولید دانشبنیان است. در شستا به دنبال شعار «یک گام بهپیش» هستیم تا سهم سرمایه را در حوزههای مختلف افزایش دهیم و یکقدم بالاتر به نهاد حکمرانی کشور در اقتصاد کمک کنیم.
مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری تأمین اجتماعی با اشاره به فناوریهای جدید و رونمایی از محصولهای دانشبنیان& گفت: در مجموعههای شستا به عرصههای دانشبنیان با تحقق منویات رهبر فرزانه انقلاب اسلامی که بیان داشتند «تولید، ستون فقرات اقتصاد» ورود کردیم.
بازیان عنوان کرد: اقتصاد ما باید تابآور، مستقل، غیر وابسته و مؤثر باشد؛ ازاینرو ما محصولاتی در شستا در حوزههای مختلف پتروشیمی، دارویی و سایر موارد به تولید رساندیم.
مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری تأمین اجتماعی (شستا) با بیان اینکه شرکت شستا با ظرفیت تولید ۳۰ محصول و بیش از ۲۰ محصول استراتژیک در ۱۷ صنعت فعال است، گفت: این شرکت سهم ۴ درصدی صادرات و یک درصد تولید ناخالص ملی را داراست.
وی ابراز داشت: شستا با تمرکز در حوزه کسبوکارها در دو بخش عمده اقتصادی از جمله تولید و خدمات فعال است. این شرکت در بخش تولید بیش از ۸۰ درصد و در خدمات ۲۰ درصد فعالیت دارد.
بازیان با اشاره به شرکتهای زیرمجموعه گفت: این نهاد با ۱۵۳ شرکت فعال کنترلی و ۱۰۰ شرکت غیر مدیریتی در عرصه اقتصاد کشور و درآمد ۸۰ درصد ریالی و ۲۰ درصد ارزی، در ۱۱ درصد سهم بازار سرمایه حضور جدی دارد.
به گفته وی، شرکت سرمایهگذاری تأمین اجتماعی دارای ۹ هلدینگ در حوزههای مختلف است و سهم بالایی از ۱۰ تا ۷۰ درصد در تولیدات کشور دارد.