رئیس جهاد کشاورزی هرمزگان: حاجی‌آباد قطب تولید خرمای پیارم کشور است

رئیس جهاد کشاورزی هرمزگان: حاجی‌آباد قطب تولید خرمای پیارم کشور است

رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان با بیان اینکه شهرستان حاجی‌آباد به‌عنوان قطب تولید خرمای مرغوب «پیارم» در کشور شناخته می‌شود، گفت: تولید این محصول برای بیش از بیست‌ودوهزار نفر به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم اشتغال ایجاد کرده است.

به گزارش اقتصاد کشور به نقل از ایسنا، محسن یکتاپور، با اشاره به ویژگی‌های خاص این محصول اظهار کرد: خرمای پیارم به‌دلیل کیفیت بالا، ماندگاری زیاد و طعم ویژه‌اش به «شکلات طبیعی» شهرت دارد و در محیط باز تا یک‌سال و در شرایط سردخانه‌ای دو تا سه‌سال قابلیت نگهداری دارد.

وی افزود: شرایط اقلیمی منحصربه‌فرد حاجی‌آباد شامل آب‌وهوای گرم و خشک و ارتفاع بین هفت‌صد تا هزار و دویست متر از سطح دریا، این شهرستان را به مرکز تولید خرمای درجه‌یک کشور تبدیل کرده است و برداشت این محصول تا اواخر آبان ادامه دارد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان با تأکید بر اهمیت خرمای پیارم در اقتصاد محلی و ملی گفت: کشت و تولید این محصول برای هفت‌هزار نفر فرصت شغلی مستقیم و برای پانزده‌هزار نفر به‌صورت غیرمستقیم فراهم کرده است.

یکتاپور با اشاره به آمار تولید استان نیز بیان کرد: سطح زیرکشت نخیلات در هرمزگان سی‌وهشت‌هزار هکتار با تولید سالانه حدود دویست‌هزار تُن خرماست که از این میزان، سهم شهرستان حاجی‌آباد ده‌هزار هکتار و تولید بیش از پنجاه‌وچهارهزار تُن است. از این اراضی، شش‌هزار و هشت‌صد هکتار به‌طور اختصاصی به کشت خرمای پیارم اختصاص دارد.

وی با اشاره به جایگاه بازارپسندی این محصول در کشور و صادرات آن خاطرنشان کرد: توسعه باغات پیارم، آموزش و حمایت از نخل‌کاران حاجی‌آباد از اولویت‌های اصلی جهاد کشاورزی هرمزگان به شمار می‌رود.

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print

لینک کوتاه خبر:

https://eghtesadekeshvar.ir/?p=32789

اخبار مرتبط:

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

  • پربازدیدترین ها
  • داغ ترین ها

پربحث ترین ها

تصویر روز:

پیشنهادی: