در گشت بازرسی مشترک اتاق اصناف و اتحادیه نانوایان شهرستان فردیس، ۲۰۰ کیسه ارد یارانهی به دلیل عرضه خارج از شبکه توزیع، کشف و توقیف شد
به گزارش اقتصاد کشور ؛ رئیس اتاق اصناف شهرستان فردیس در این خصوص عنوان کرد : در گشت مشترک بازرسی اتاق اصناف با حضور رئیس اتحادیه نانوایان ۲۰۰ کیسه آرد یارانهی در حین حمل برای عرضه خارج از شبکه توزیع کشف و توقیف شد .
فتح آبادی در ادامه افزود : آرد مکشوفه به دستور رئیس اداره تعزیرات توقیف و پرونده تشکیل و جهت رسیدگی به اداره تعزیرات حکومتی ارسال شد.
رئیس اتاق اصناف شهرستان فردیس خطاب به شهروندان فردیس عنوان کرد :مردم فهیم شهرستان فردیس در صورت مشاهده هر گونه تخلف از سوی برخی از صنوف متخلف میتوانند با شماره ۱۲۴ یا شماره مستقیم بازرسی اتاق اصناف ۰۲۶۳۶۵۳۵۹۹۳تماس حاصل نمایند .
خبرنگار اقتصاد کشور در فردیس / م سرداری