سیستان و بلوچستان در مسیر جهش انرژی خورشیدی؛ احداث ۱۲۰ مگاوات نیروگاه جدید در استان

به نقل از اقتصاد کشور سیستان و بلوچستان با ورود پروژه‌های جدید به مرحله اجرا، در آستانه توسعه چشمگیر ظرفیت نیروگاه‌های خورشیدی قرار گرفته است. بر اساس اعلام معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار، حدود ۱۲۰ مگاوات ظرفیت نیروگاه خورشیدی در نقاط مختلف استان در حال احداث است.

مجیب حسنی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سیستان و بلوچستان، صبح پنجشنبه در جمع خبرنگاران گفت: با بهره‌برداری از نیروگاه خورشیدی ۲۰ مگاواتی گوهرکوه خاش و آغاز اجرای پروژه‌های جدید، حدود ۱۲۰ مگاوات ظرفیت نیروگاه خورشیدی در استان در حال احداث است که ۴۰ مگاوات آن توسط شرکت بهره‌بردار نیروگاه گوهرکوه و حدود ۸۰ مگاوات نیز توسط شرکت‌های دیگر اجرا می‌شود.

بهره‌برداری از نیروگاه ۲۰ مگاواتی گوهرکوه خاش

حسنی اظهار کرد: توسعه نیروگاه‌های خورشیدی در استان وارد مرحله جدیدی شده و می‌توان گفت سیستان و بلوچستان در آستانه یک جهش در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر قرار دارد.

وی افزود: نیروگاه خورشیدی ۲۰ مگاواتی گوهرکوه خاش یکی از پروژه‌های مهمی است که در هفته دولت به بهره‌برداری رسید و به ظرفیت تولید برق خورشیدی استان اضافه شد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: در مجموع طی یک سال اخیر حدود ۳۵ مگاوات ظرفیت نیروگاه خورشیدی در استان به بهره‌برداری رسیده که نیروگاه ۲۰ مگاواتی گوهرکوه نیز در میان این پروژه‌ها قرار دارد.

احداث ۴۰ مگاوات نیروگاه جدید توسط سرمایه‌گذار گوهرکوه

حسنی با اشاره به برنامه‌های سرمایه‌گذار نیروگاه گوهرکوه گفت: همین شرکتی که نیروگاه ۲۰ مگاواتی گوهرکوه را به بهره‌برداری رسانده، اجرای ۴۰ مگاوات پروژه جدید را نیز در دست گرفته است و بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده، این ظرفیت طی یک سال آینده به بهره‌برداری خواهد رسید.

علاوه بر این پروژه، شرکت‌های دیگری نیز در نقاط مختلف استان حدود ۸۰ مگاوات پروژه نیروگاه خورشیدی را در دست اجرا دارند. مجموع این پروژه‌ها، ظرفیت نیروگاه‌های خورشیدی در حال احداث سیستان و بلوچستان را به حدود ۱۲۰ مگاوات می‌رساند.

فرصت سرمایه‌گذاری در انرژی‌های تجدیدپذیر

وی تصریح کرد: روند سرمایه‌گذاری‌های انجام‌شده و پروژه‌های در حال اجرا نشان می‌دهد که انرژی خورشیدی در استان با شتاب بیشتری در حال توسعه است و ظرفیت‌های قابل توجهی برای حضور سرمایه‌گذاران بخش خصوصی در این حوزه وجود دارد.

حسنی در پایان خاطرنشان کرد: توسعه نیروگاه‌های خورشیدی علاوه بر کمک به افزایش ظرفیت تولید برق، می‌تواند زمینه‌ساز جذب سرمایه‌گذاری، ایجاد اشتغال و استفاده از ظرفیت‌های طبیعی سیستان و بلوچستان در حوزه انرژی‌های پاک باشد.

گسترش پروژه‌های خورشیدی در سیستان و بلوچستان می‌تواند علاوه بر تقویت ظرفیت تولید برق، زمینه ورود سرمایه‌های جدید به بخش انرژی و توسعه زیرساخت‌های تجدیدپذیر در این استان را فراهم کند.

برای اطلاع از آخرین اخبار و تحولات حوزه انرژی، سرمایه‌گذاری و توسعه نیروگاه‌های تجدیدپذیر، به اقتصاد کشور مراجعه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × 3 =

پربازدیدترین ها