وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی بر لزوم ساماندهی و تقویت صندوقهای بازنشستگی کشور تأکید کرد و گفت: اساس کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، خدمت به مردم و بازنشستگان است.
به گزارش اقتصاد کشور به نقل از مرکز روابطعمومی و اطلاعرسانی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، «سیدصولت مرتضوی» ، سهشنبه ۲۷ دیماه در نشست صمیمی با مدیران و نمایندگان کانونهای صندوق حمایت و بازنشستگی کارکنان فولاد که در محل این صندوق برگزار شد، با تقدیر از تلاشهای انجام شده، اظهار کرد: اقدامات مفید و اثرگذاری از زمان شروع به کار دولت مردمی سیزدهم در این صندوق انجام شده که قابل تقدیر است.
وی با بیان اینکه افزایش بهرهوری و سود باید در رأس امور مدیریت شرکتهای اقتصادی زیرمجموعه این وزارتخانه قرار گیرد، افزود: این نشست تزئینی و تشریفاتی نیست بلکه سیاستها، اهداف و راهبردها باید به عملیات اجرایی و خروجی ملموس برای مردم تبدیل شود.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تأکید بر راهاندازی سامانه جامع املاک و مستغلات این صندوق، تأسیس این سامانه را ضروری دانست.
وی، عدالتمحوری را رویکرد اصلی دولت سیزدهم عنوان کرد و به مدیران گفت: فرصت خدمتگذاری به مردم اندک است و برای حل مشکلات مردم باید در صف اول قرار بگیرید.
مرتضوی یکی از اقدامات مؤثر در افزایش بهرهوری را تناسب نیروی انسانی عنوان و اضافه کرد: رویکردهای اصلی وزارت رفاه در مدیریت شرکتهای اقتصادی زیرمجموعه در سال آینده افزایش بهرهوری، کاهش هزینهها، عدالتمحوری، اصلاح سبد سهام و افزایش تولید است.
وی با تصریح بر ناپسندبودن پدیده مدیران پروازی، تأکید کرد: مدیران شرکتهای اقتصادی باید با معیار افراد بومی و مقیم در محل پروژهها انتخاب شوند.
مرتضوی با اشاره به چابکسازی نیروی انسانی ستادی شرکتهای اقتصادی بیان کرد: افزایش بهرهوری با اقدامات تحولی و انقلابی در صف و محل پروژهها انجام میشود.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تأکید بر ضرورت جهاد تبیین در صدر اقدامات دولت مردمی سیزدهم گفت: اقدامات اثرگذار، اساسی و ملموس مجموعهها به جای تبلیغ افراد باید به مردم منعکس شود.
«سیدحجت کاظمی» سرپرست مؤسسه صندوق حمایت و بازنشستگی کارکنان فولاد نیز در این نشست با ارائه گزارشی از وضعیت، چالشها، طرحهای توسعهای و برنامههای پیشروی این صندوق گفت: صندوق فولاد حدود ۸۷ هزار بازنشسته دارد و در مقابل، تنها ۴ هزار و ۶۰۰ نفر حق بیمه به این صندوق پرداخت میکنند.
وی، پایینبودن ضریب پشتیبانی را یکی از چالشهای اساسی صندوق بازنشستگی فولاد عنوان کرد و راهحل برونرفت از این چالشها را تقویت حوزه سرمایهگذاری دانست.
کاظمی خاطرنشان کرد: مهمترین اقدامات و دستاوردهای صندوق فولاد در دولت مردمی سیزدهم حذف فرانشیز درمان، افزایش ۲ برابری سرانه درمان، اعطای تسهیلات ضروری بازنشستگان، راهاندازی سامانههای املاک و حقوقی و آزادسازی اراضی است.
در این نشست صمیمی که با حضور «علیرضا عسگریان» دستیار ویژه وزیر برگزار شد، تعدادی از نمایندگان کانون بازنشستگان صندوق فولاد به بیان مطالبات، دغدغهها و چالشهای پیشروی این صندوق پرداختند و پس از آن وزیر رفاه دستور پیگیری ویژه برای رسیدگی به مطالبات بازنشستگان صندوق فولاد را صادر کرد.