ایجاد ارتباط بین صنعت و دانشگاه برای رسیدن به اهداف بزرگ علمی

ایجاد ارتباط بین صنعت و دانشگاه برای رسیدن به اهداف بزرگ علمی

به گزارش اقتصاد کشور به نقل از  خبرنگار شانا، عباس علی‌آبادی صبح امروز (سه‌شنبه، ۲۶ دی‌ماه) در رویداد بین‌المللی هیدروژن با بیان اینکه توسعه پایدار دارای سه رکن اصلی شامل جامعه، محیط زیست و اقتصاد است، گفت: به‌منظور تحقق این سه رکن نیاز است ملل مختلف با همکاری و ایجاد صلح توسعه پایدار را در دنیا رقم بزنند.

وی ادامه داد: با توجه به اهمیت این موضوع سازمان ملل متحد طی یک برنامه ۱۵ ساله اهداف مختلفی را مدنظر قرار داده تا کشورهای جهان با همکاری یکدیگر بتوانند به سمت توسعه پایدار حرکت کنند.

وزیر صمت افزود: توسعه پایدار کشورها در حضور ریسک‌های متعدد جهانی بسیار دشوار و نیازمند زیرساخت‌های بزرگ و استوار است. همان‌طور که ملاحظه می‌شود مهم‌ترین ریسک‌ها در کوتاه‌مدت و بلندمدت، ریسک‌های زیست محیطی اجتماعی هستند که به‌طور خاصی با اقتصاد جوامع ارتباط مستقیم و قوی دارند، بنابراین کنشگرهای اصلی در مقابله با ریسک‌های جهانی بنگاه‌های اقتصادی به‌ویژه بنگاه‌های بزرگ به‌عنوان مصرف‌کننده اصلی منابع زیست محیطی و مراکز اجتماع در جامعه هستند.

علی‌آبادی اظهار کرد: مهم‌ترین رکن استفاده از هیدروژن اقتصاد آن است که بسیار متأثر از قیمت برق تولیدی و هزینه الکترولایزرها روش‌های تولید است، بنابراین مصارف اصلی هیدروژن به‌عنوان یک حامل انرژی (energy carrier) و نه منبع انرژی در صورت کلی در سه بخش حمل و نقل، ساختمان و صنعت است.

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print

لینک کوتاه خبر:

https://eghtesadekeshvar.ir/?p=17998

اخبار مرتبط:

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

  • پربازدیدترین ها
  • داغ ترین ها

پربحث ترین ها

تصویر روز:

پیشنهادی: