رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان با بیان اینکه شهرستان حاجیآباد بهعنوان قطب تولید خرمای مرغوب «پیارم» در کشور شناخته میشود، گفت: تولید این محصول برای بیش از بیستودوهزار نفر بهصورت مستقیم و غیرمستقیم اشتغال ایجاد کرده است.
به گزارش اقتصاد کشور به نقل از ایسنا، محسن یکتاپور، با اشاره به ویژگیهای خاص این محصول اظهار کرد: خرمای پیارم بهدلیل کیفیت بالا، ماندگاری زیاد و طعم ویژهاش به «شکلات طبیعی» شهرت دارد و در محیط باز تا یکسال و در شرایط سردخانهای دو تا سهسال قابلیت نگهداری دارد.
وی افزود: شرایط اقلیمی منحصربهفرد حاجیآباد شامل آبوهوای گرم و خشک و ارتفاع بین هفتصد تا هزار و دویست متر از سطح دریا، این شهرستان را به مرکز تولید خرمای درجهیک کشور تبدیل کرده است و برداشت این محصول تا اواخر آبان ادامه دارد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان با تأکید بر اهمیت خرمای پیارم در اقتصاد محلی و ملی گفت: کشت و تولید این محصول برای هفتهزار نفر فرصت شغلی مستقیم و برای پانزدههزار نفر بهصورت غیرمستقیم فراهم کرده است.
یکتاپور با اشاره به آمار تولید استان نیز بیان کرد: سطح زیرکشت نخیلات در هرمزگان سیوهشتهزار هکتار با تولید سالانه حدود دویستهزار تُن خرماست که از این میزان، سهم شهرستان حاجیآباد دههزار هکتار و تولید بیش از پنجاهوچهارهزار تُن است. از این اراضی، ششهزار و هشتصد هکتار بهطور اختصاصی به کشت خرمای پیارم اختصاص دارد.
وی با اشاره به جایگاه بازارپسندی این محصول در کشور و صادرات آن خاطرنشان کرد: توسعه باغات پیارم، آموزش و حمایت از نخلکاران حاجیآباد از اولویتهای اصلی جهاد کشاورزی هرمزگان به شمار میرود.
 
								 
															 
															 
															 
				 
															 
															 
															 
															