معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان، اهم برنامه های حوزه اقتصادی در سال سرمایه گذاری برای تولید را اعلام کرد

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان، اهم برنامه های حوزه اقتصادی در سال سرمایه گذاری برای تولید را اعلام کرد

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان گفت: ارتقا ظرفیت واحدهای تولیدی، تامین نقدینگی مورد نیاز واحدها ، زمینه سازی برای حضور سرمایه گذاران و رفع مشکلات واحدهای تولیدی و احیا واحدهای تولیدی راکد اهم برنامه های حوزه اقتصادی در سال سرمایه گذاری برای تولید است .

به گزارش اقتصاد کشور به نقل از اداره کل روابط عمومی استانداری هرمزگان، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان از پیگیری مشکلات ۸ واحد تولیدی در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان خبر داد و گفت: شناسایی و احیای واحدهای راکد و جذب سرمایه‌گذار در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر نیز در دستور کار جدی قرار گرفته است.

عادل شهرزاد در حاشیه برگزاری نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید هرمزگان اظهار داشت: در جلسه امروز، مسائل و موانع ۸ واحد تولیدی بررسی شد که عمده مشکلات این واحدها در سه محور بانکی، منابع طبیعی و هماهنگی بین دستگاهی خلاصه می‌شد.

وی با اشاره به شعار سال مبنی بر «سرمایه‌گذاری برای تولید» افزود: مطابق با تأکید مقام معظم رهبری، همه دستگاه‌ها مکلفند برنامه‌های خود را در مسیر جذب سرمایه‌گذار و ارتقاء ظرفیت تولید استان همسو کنند.

شهرزاد ادامه داد: در این نشست مقرر شد واحدهای تولیدی راکد شناسایی و لیست آنها توسط دستگاه‌های متولی ارائه شود تا در قالب تصمیمات کارگروه و با حمایت ویژه بانکی و اداری، مجدداً به چرخه تولید بازگردند.

معاون استاندار هرمزگان ارتقاء بهره‌وری در واحدهای فعال را از دیگر اولویت‌ها دانست و گفت: افزایش ارزش افزوده و سودآوری تولیدکنندگان از مسیر بهبود بهره‌وری می‌گذرد و در این خصوص برنامه‌ریزی لازم توسط دستگاه های ذیربط و تشکل های بخش خصوصی باید انجام شود .

وی همچنین از تمرکز استان بر جذب سرمایه‌گذار در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر خبر داد و افزود: با توجه به ظرفیت‌های اقلیمی هرمزگان و نیاز به تنوع‌بخشی به سبد انرژی، زمینه لازم برای راه‌اندازی نیروگاه‌های خورشیدی انجام و آماده واگذاری به سرمایه گذاران در این بخش می باشد ۰

شهرزاد در پایان با اشاره به لزوم مشارکت جدی بانک‌ها در سال «سرمایه‌گذاری برای تولید» تصریح کرد: بانک‌ها باید در تأمین منابع و نقدینگی واحدهای تولیدی استان فعال‌تر عمل کنند و حضور مؤثر در کارگروه تسهیل داشته باشند تا هم در احیای واحدهای راکد و هم در تقویت صنایع فعال نقش‌آفرینی کنند.

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print

لینک کوتاه خبر:

https://eghtesadekeshvar.ir/?p=30259

اخبار مرتبط:

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

  • پربازدیدترین ها
  • داغ ترین ها

پربحث ترین ها

تصویر روز:

پیشنهادی: