مرتضوی: اصلاح فرآیندها همسو با رشد تولید دنبال شود

حضور وزیر کار در بزرگترین کارخانه تولید قیر خاورمیانه

مرتضوی: اصلاح فرآیندها همسو با رشد تولید دنبال شود

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان این‌که یکی از برنامه‌های ویژه شرکت‌های زیرمجموعه باید ارتقای بهره‌وری باشد، گفت: رشد تولید با اصلاح فرآیندها و بدون سرمایه‌گذاری و راه‌اندازی خطوط جدید و حذف تشریفات اضافه ممکن است.

به گزارش اقتصاد کشور به نقل از مرکز روابط‌عمومی و امور بین‌الملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، «سیدصولت مرتضوی» در ادامه بازدیدهای میدانی خود از مجموعه‌های تولیدی و دیدار با کارگران با همراهی جمعی از مدیران و معاونین وزارتخانه از شرکت نفت پاسارگاد در تهران به عنوان یکی از مجموعه‌های زیرمجموعه شرکت سرمایه‌گذاری تأمین اجتماعی بازدید کرد.
مرتضوی با حضور در بخش‌های مختلف و خط تولید این شرکت با کارگران و کارکنان آن از نزدیک دیدار کرد.
وی در جمع مدیران و کارکنان این شرکت با تقدیر از اهتمام ویژه شستا(شرکت سرمایه‌گذاری تأمین اجتماعی) و هلدینگ تاپیکو(شرکت سرمایه‌گذاری نفت، گاز و پتروشیمی تأمین) برای نقش‌آفرینی مثبت در رشد تولید کشور، اظهار داشت:‌ ایران اسلامی ظرفیت‌های بسیاری برای توسعه و اشتغال‌آفرینی دارد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان این‌که یکی از برنامه‌های ویژه شرکت‌های زیرمجموعه باید ارتقای بهره‌وری باشد، گفت: رشد تولید با اصلاح فرآیندها و بدون سرمایه‌گذاری و راه‌اندازی خطوط جدید و حذف تشریفات اضافه ممکن است.
مرتضوی اصلاح چرخه تولید و عرضه را نیز در رشد تولید مهم عنوان کرد و افزود: منابع بسیار کشور امکان سرمایه‌گذاری‌های گسترده را به ما می‌دهد و در این مسیر ضروری است با ایجاد صنایع فرآوری از خام‌فروشی جلوگیری شود.
وی گفت: احداث صنایع پایین‌دست در حوزه نفت و گاز می تواند منجر به توسعه صادرات و افزایش ارزآوری برای کشور شود.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی همدلی کارگر و کارفرما را یکی از مهم‌ترین بسترهای رشد تولید دانست و اظهار داشت: دولت همه توان خود را برای تحقق شعار سال و کمک به تقویت بخش تولید کشور برای مهار تورم به کار گرفته است.
شرکت نفت پاسارگاد در سال ۱۳۸۲ با هدف اداره و بهره‌برداری از شش واحد قیرسازی پالایشگاهای تهران، شازند، اراک، آبادان، تبریز، شیراز و بندرعباس تأسیس گردید و سقف تولید سالانه این واحدها بالغ بر چهار میلیون تُن در سال می‌باشد.
در حال حاضر این شرکت بیش از نیمی از سهم بازار داخلی را در اختیار دارد و همچنین با داشتن ۲ پایانه صادراتی و قابلیت ذخیره‌سازی بیش از ۱۶۰ هزار تُن، سهم به‌سزایی از بازار صادراتی قیر ایران را نیز در اختیار دارد. توزیع جغرافیایی مناسب و استراتژیک شش کارخانه، امکان صدور محصولات شرکت را از مرزهای مختلف کشور ممکن ساخته است.
بر اساس چشم‌انداز تعریف‌شده، شرکت نفت پاسارگاد با دستیابی به دانش و فناوری پیشرو، کارکنانی متخصص و متعهد و صیانت از محیط‌ زیست طی ۱۰ سال آینده جزو ۱۰ رتبه اول تأمین و تجارت فرآوردهای قیری در دنیا خواهد بود.

منبع خبر

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print

لینک کوتاه خبر:

https://eghtesadekeshvar.ir/?p=10680

اخبار مرتبط:

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

  • پربازدیدترین ها
  • داغ ترین ها

پربحث ترین ها

تصویر روز:

پیشنهادی: